O Nama

viva_servis_03

U Viva servisu

opremljenim najsavremenijim uređajima i opremom, svakog radnog dana očekuje vas ekipa stručnjaka osposobljena za pružanje vrhunske usluge održavanja i servisiranja vašeg vozila.

Dugogodišnje iskustvo u praksi i neprestano stručno usavršavanje naših majstora su garancija našeg kvaliteta i ugled među sve brojnijim klijentima.

Održavanje vozila je osnovni uslov sigurnosti i tehničke ispravnosti vozila. Upoznajte se sa našom sveobuhvatnom stručnošcu u radu s motornim vozilima. Bez obzira da li tražite stručnjake za pitanja automehanike, viva_servis_26autoelektrike, autoelektronike ili autodijagnostike - naši serviseri kompetentni su za sva područja te garantuju kvalitetno održavanje i popravak vašeg vozila.

Ugrađujemo originalne ali i zamenske rezervne delove, zavisno kako želite, po povoljnim cenama. Svaki zahvat na vašem vozilu obavlja se u dogovoru sa vama.

Vaše vozilo možete ostaviti kod nas s` punim poverenjem i sigurnošću da će biti popravljeno u najkraćem roku. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno se obratite koristeći naše kontaktne informacije, naše stručno osoblje brzo će rešiti sve vaše probleme.

Nalazimo se u Beogradu u Surčinskoj ulici br. 176. Možete nas kontaktirati kliknuvši na "zakažite servis" u gornjem desnom uglu. Viva Servis će rešiti vaš problem u najkraćem mogućem roku.

Facebook

Google+

http://vivaservis.rs/o-nama">
Twitter