Prodaja

U ponudi Viva servisa nalaze se gume, rezervni delovi, motorna ulja, filteri i akumulatori za vozila, isključivo proverenih (renomiranih) svetskih proizvođača.

Nudimo široku paletu ORIGINALNIH rezervnih delova po NAJPOVOLJNIJIM cenama.

Ne štedite na uljima i kvalitetnim filterima jer je to najlakši i najjeftiniji način da sačuvate i produžite vek motora na vašem vozilu. U zavisnosti od modela i stanja vozila (pređeni km), naši serviseri će vam preporučiti najbolju varijantu po fabričkoj specifikaciji, kao i najoptimalniju varijantu po ceni i kvalitetu.

prodaja_gume

prodaja_delovi

prodaja_motorna_ulja

prodaja_filteri

GUME

U Viva servisu nudimo gume za sve vrste vozila i sve tipove vozača.

Letnje gume su namenjene za vožnju u proleće i leto kada su temperature veće od 7°C. Letnje gume imaju bolje sportske performanse i pružaju dobro prijanjanje na suvoj i mokroj podlozi.

Zimske gume poboljšavaju prijanjanje na putu te smanjuju zaustavni put na temperaturama ispod 7°C. Prava zimska guma je isključivo guma koja ima simbol 3PMSF ”pahuljice sa 3 planinska vrha”.

CrossClimate je guma za sve vremenske uslove. Ima izvrsne performanse na suvom i čvrsto prijanjaju na snegu. Nosi oznaku 3PMSF i M+S stoga zakonski prolazi i kad su zimski uslovi na putu.

bridgestone_logo firestone-logo-2 sava michelin-2 fulda-logo continental

REZERVNI DELOVI

U Viva servisu se prodaju i ugrađuju isključivo rezervni delovi renomiranih svetskih proizvođača. Sve rezervne delove prodate u našem servisu prati odgovarajuća garancija. Velika ponuda, dobra snabdevenost i kratak rok u nabavci rezervnih delova predstavlja dobru osnovu za ozbiljno i profesionalno obavljanje servisnih usluga za sve vrste automobila.

- delovi motorne grupe
- delovi šasije
- delovi trapa
- delovi menjača
- delovi električnih delova

 

volvo-cars-logovanhool mercedes scania    man   daf

MOTORNA ULJA

Motorno ulje je veoma važno za ispravan rad motora, smanjuje habanje i trenje pokretnih delova zarad dobrom zaptivanju klipova u cilindrima. Uklanja nečistoće i druge metalne opiljke, hladi mehaničke delove, ima važnu ulogu u ograničavanju CO2 emisije na cifre navedene za vozilo u trenutku napuštanja fabrike. Bez obzira što ga filter štiti, motorno ulje gubi na kvalitetu vremenom i potrebna je zamena jednom godišnje ili na svakih 15.000 km (u zavisnosti od modela) radi optimalnog rada motora i originalne vrednosti performansi.

U ponudi su motorna ulja za putnička i teretna vozila raznih proizvođača:
Castrol, Total, Mobil, Q8, Fuch...

FILTERI

Osigurajte efikasan rad vašeg vozila kvalitetnim filterima za gorivo, ulje i vazduh, a zahvaljujuci filterima za ventilaciju obezbedite da vazduh u kabini vozila bude cistiji i svežiji.

Filteri goriva za motore
Filteri ulja
Filteri vazduha
Filteri kabinskog prostora

AKUMULATORI

Ukoliko stanje akumulatora nije zadovoljavajuće, stručno osoblje pomoći će vam u odabiru novog akumulatora i ugradnji. Svi akumulatori su izrađeni CA/Ca (kalcijum/kalcijum) tehnologijom, hermetički zatvoreni sistemi bez mogućnosti isparenja elektrolita. Akumulatorima nije potrebno održavanje.

U ponudi se nalaze brendovi Ciak, Varta, Bosh, Banner, Dynamic, Energizer...

Facebook

Google+

http://vivaservis.rs/prodaja">
Twitter